Szombat, 18.05.2024, 19:49
Сайт Паладь-Комарівецької гімназії
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Vendég | RSS
Меню сайту
Статистика

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Головна » 2019 » Május » 16 » Міжнародний день сім’ї
11:41
Міжнародний день сім’ї

      Міжнародний день сім’ї в Україні ми щороку відзначаємо 15 травня. Це свято було затверджено резолюцією Генеральної Асамблеї ООН в 1993 році і з цього моменту — офіційне в нашій країні. Щороку святкування Міжнародного дня сімʹї приурочено певній темі.  Класні керівники 1- 7 класів провели ряд заходів присвячених дню сімʹї та значенню сімʹї у сучасному світі, адже сім’я – це життєдайний осередок, що плекає найвищу цінність людства – дітей, цвіт нації, майбутнє народу. Сім’я є невичерпним джерелом любові та тепла, міцним підґрунтям, на якому будується будь-яке цивілізоване суспільство.

          Вихованці Паладь – Комарівецької ЗОШ I – II ст. взяли активну участь у відзначенні свята, де  за традицією в Будинку Культури було проведено свято «Рука в руці». Також було проведено ряд батьківських зборів, де класні керівники разом з батьками та учнями дискутували, обговрювали та ділилися своїм баченням справжньої родини та сімейних цінностей.

            Класний керівник 1 класу Новак. О. С.,  провела з учнями інформаційну хвилинку на тему: “Роль сімʹї в моєму житті”, де вчителька мала на меті озайомити учнів з поняттям рід, сімʹя та що таке родинне вогнище і як його оберігати.

             У  2 класі Герик – Пеняк Е.Й., провела виховну годину на тему: “Родина – безцінний скарб людини”. Класний керівник наголосила на важливості та цінності кожної сім'ї. Також виховний захід пройшов з виконанням пісень про родину та сімʹю.

            У 4 класі Тагі Г. В., разом з учнями провели виховну годину на тему: “Типи сім'ї”, де школярі поділилися на групи за типами та дискутували на обрану тему. Також учні взяли участь у оформленні малюнків.

            У 5 класі пройшла година спілкування на чолі класного керівника Скоропадської А. А.,під гаслом: “Моя сімʹя, моє багатство. Сімейні традиції”.  Класний керівник мала на меті прищепити учням сімейні традиції та пояснити наскільки важлива сім'я у житті кожної людини. Учні поділилися своїм баченням справжньої дружньої сім'ї.

           Класний керівник Балог С.Ш., разом із школярами присвятили виховну годину темі: “Наші стосунки, наші розмови. Анкетування”. Балог С.Ш., мала за мету пояснити учням важливість сімейних стосунків та щирих розмов. Наскільки важливо підтримувати теплі відносини у сімʹї. Вихованці 6 класу також пройшли анкетування, де відповіли на важливі питання про сім'ю.

          «Сім’я це місце де народжується життя і ніколи не згасає любов» - саме під таким гаслом пройшла бесіда з учнями 7 класу. Класний керівник Варга О.Ю., нагадала своїм вихованцям про значення сімʹї та сімейні цінності. Учні не залишились осторонь і кожен з них продемонстував своє бачення сім'ї.  Наприкінці учні підготували твір – мініатюру на тему:  «Моя сім’я — моя фортеця».

Переглядів: 990 | Додав: palagyi_iskola | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Május 2019  »
HKSzeCsPSzoV
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Друзі сайту
Copyright MyCorp © 2024
uCoz