Szombat, 18.05.2024, 21:46
Сайт Паладь-Комарівецької гімназії
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Vendég | RSS
Меню сайту
Статистика

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Головна » 2019 » Március » 3 » Семінар-практикуму вчителів 2-3 класів Ужгородського району
15:25
Семінар-практикуму вчителів 2-3 класів Ужгородського району

1 березня 2019 року на базі Паладь-Комарівецької ЗОШ І-ІІ ступенів було проведено семінар-практикум вчителів 2-3 класів Ужгородського району на тему «Формування та розвиток ключових компетентностей та наскрізних умінь учнів через впровадження інноваційних освітніх технологій в освітній процес».

Розпочався семінар привітанням учасників керівником школи Пекар Тюнде Яношівною, яка ознайомила присутніх із візитівкою закладу освіти, презентувала світлинишкільного краєзнавчого музею.

Теоретичну частину семінару підготувала учитель початкових класів Минайської ЗОШ І ступеня Гаджега Валентина Петрівна, яка виступила з доповіддю на тему «Формування та розвиток ключових компетентностей та наскрізних умінь учнів через впровадження інноваційних освітніх технологій в освітній процес». Педагог звернула увагу на нормативну базу даного питання, визначенні понять «компетентність», «компетентнісний підхід», «освітня інновація», розкрила зміст ключових компетентностей сучасної освіти, проілюструвала впровадження освітніх інноваційних технологій у своїй роботі під час проведення уроків, відмітила особливості та мету кожної інновації.

У практичній частині семінару Головко Наталія Іванівна, учитель початкових класів Оноківської ЗОШ І-ІІІ ступенів, провела майстер-клас з елементами тренінгу «Впровадження інтерактивних методів навчання на уроках читання для формування навичок швидкочитання», присвячений вивченню творчості Тараса Григоровича Шевченка. Учасникам груп було запропоновано вправи «Мій настрій», «Очікування», «Скринька асоціацій», «Незакінчене речення», «Розшифровка», «Добери малюнок», «Текст-анаграма» тощо. Виконання кожногозавдання супроводжувалось презентаційними матеріалами, роздатковим матеріалом та підсумком роботи.

В ході семінару Горгош Людмила Іванівна, відповідальна за методичну роботу з учителями початкових класів району,акцентувала увагу присутніх на особливостях різних видів інтеграції, проведенні інтегрованих уроків у початкових класах, впровадженні елементів НУШ у роботу вчителів 2-3 класів. Також Людмила Іванівна ознайомила з новими нормативно-правовими документами МОН України, розглянула питання сертифікації та атестації педагогічних працівників, довела до відома вчителів особливості вибору ЗЗСО проектів підручників для 2 класу, звернула увагу на організоване завершення освітнього процесу в 2 – 3 класах, графік проведення предметних олімпіад для учнів початкових класів.

За підведеними підсумками семінар-практикум був успішним, учасники провели активну та результативну роботу.

Переглядів: 459 | Додав: palagyi_iskola | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Március 2019  »
HKSzeCsPSzoV
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Друзі сайту
Copyright MyCorp © 2024
uCoz