Vasárnap, 19.05.2024, 00:45
Сайт Паладь-Комарівецької гімназії
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Vendég | RSS
Меню сайту
Статистика

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Головна » 2020 » Február » 3 » Тиждень англійської мови
08:33
Тиждень англійської мови

Мовленнєво-розумова діяльність – єдиний процес творення думки та мовлення – складає підґрунтя для спілкування. Оволодіння учнями основами спілкування є практичною метою вивчення іноземної мови у школі. Одним із засобів активізації мовленнєво-розумової діяльності є гра. В процесі рольової гри, ігрової ситуації, конкурсу підсилюється емоційне сприйняття матеріалу. Учні активно набувають мовленнєвих навичок. Тому у ході навчально-виховного процесу доцільно використовувати не тільки урочну форму роботи, а й практикувати проведення позакласних заходів, конкурсів, залучати учнів із різними здібностями до їх підготовки та участі. Важливу роль такі форми роботи відіграють на різних вікових етапах, починаючи від  вивчення англійської мови у початковій школі і завершуючи у старшій школі.

       Проведення предметних тижнів, зокрема з англійської мови, дає учням можливість розкрити власні інтелектуальні, мовленнєві та творчі здібності школярів, проявити себе у різних ситуаціях та ролях, дізнатися багато нового, зацікавитися, а можливо й  визначити свою подальшу долю, дізнавшись про власні вподобання, та усвідомлено вивчати предмет.

      Тиждень англійської мови у Паладь-Комарівецькій загальноосвітній школі І-ІІ ст. проходив з 27 по 31 січня 2020 року згідно шкільного річного плану. Тиждень розпочався із урочистої лінійки, на якій учитель англійської мови Пекар Тюнде Яношівна ознайомила учнів школи із планом проведення та завданнями тижня.

     Під час проведення тижня англійської мови учні нашої школи брали участь у різноманітних конкурсах, вікторинах, виконували креативні завдання, співали пісні, виготовили стіннівку що дало їм можливість збагатити знання з англійської мови та розширити свій кругозір. Англійська мова для молодших школярів – це поєднання ігор, мультфільмів і цікавих розповідей, адже зацікавленість та бажання дитини – найкраща мотивація до навчання.

Головною метою проведення тижня англійської мови в школі було підвищення мотивації учнів до вивчення англійської мови, розвиток в учнів навичок слухання та говоріння, творчих здібностей, логічного мислення та пам'яті.

Мета була досягнута, адже учні отримали естетичне задоволення, поглибили знання з іноземної мови та спробували свої сили у різноманітних конкурсах.

Тиждень англійської мови сприяв розвитку творчих здібностей  та пізнавальних інтересів учнів та довів, що сучасні школярі знають, люблять і хочуть вивчати  англійську мову.

 

Переглядів: 2652 | Додав: palagyi_iskola | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Február 2020  »
HKSzeCsPSzoV
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829
Архів записів
Друзі сайту
Copyright MyCorp © 2024
uCoz